Založiť webovú stránku alebo eShop
 

ROCKY BALBOA

silvester stalone
Filmografia Sylvestera Stalloneho
rok 1971-Vecierok u Kitty a zrebcov
rok 1974-Pani Flatbushe
rok 1976-Rocky 1
rok 1978-Cesta k raju,F.I.S.T.
rok 1979-Zavod smrti,Rocky 2
rok 1981-Nocni jastrabi,Vitazstvo
rok 1982-Rambo 1,Rocky 3
rok 1984-Macacie zlato
rok 1985-Rocky 4,Rambo 2
rok 1986-Kobra
rok 1987-Do utoku
rok 1988-Rambo 3
rok 1989-Tango & Cash,Kriminal
rok 1990-Rocky 5
rok 1991-Oskar
rok 1992-Stoj,lebo mamicka vystreli
rok 1993-Demolition man,Cliffhanger
rok 1994-Specialista
rok 1995-Najomni vrahovia,Soudce dredd
rok 1996-Denne svetlo
rok 1997-Zem policajtov
rok 2000-Zabite Cartera
rok 2001-Formula,D-Tox,V mene Angela
rok 2003-Hraci,Spy Kids-3D Game over                                

                                   Syvester Stallone-Biografia(1946-1977)

Narodil sa 6.7 1946 v nemocnici pre chudobnych.Pri komplikovanom porode boli Silvesterovi prerusene nervove vlakna v jeho lavej casti tvare od porodnych kliesti.Prve tri roky zivota pobyval maly Stallone v tyzdennych jasliach a s rodicmi sa stretaval len cez vikendy.Po rozvode vzala matka oboch chlapcov(Sylvestra i Franka-jeho brata)do Philadelphie,kde stravili zbytok svojho detstva.Sylvester tu vyrastal osamely,chybalo mu sebavedomie,bol slaby a papulnaty chlapec.V skole sa mu posmievali pre zle vyjadrovanie.Mal zle znamky a do svojich 15 rokov vystriedal 12 roznych skol.Miloval dobrodruzne pribehy,v ktorych sa samotari menili v neobycajnych hrdinov.Neustale si sam sebe dokazoval svoju odvahu a statocnost,alebo bol presvedceny,ze ziadnu nema.V skole sa nedokazal slho sustredit,zato v kine bol dobrym studentom.Filmy ho inspirovali,najviac miloval supermana.Ako maly chlapec prehovoril matku,aby mu usila oblek podobny supermanovmu.Syvester potom vyskocil z okna a myslel si,ze bude letiet ako jeho hrdina.Jeho druhym idolom bol Steve Reeves vo filme Hercules.Bolo mu jasne,ako by mal vyzerat.Od tejto chvile vedel,co chce a ze so svojim telom musi nieco urobit.Dalsim idolom pre neho bol Kirk Douglas vo filme Spartakus,ktory na nom zanechal velky dojem.V roku 1965 si 19 rocny Sylvester nechal hovorit Michael Stallone.Behom sportovania si nasiel cas aj na ucinkovanie v skolskom divadle.Zaujem o herectvo ho priviedol na univerzitu v Miami,kde sa herectvu venoval naplno.Sport a odhodlanie mu pomohli na vysokej skole,kde ho 1-krat vystahovali z jeho bytu a tak na 6 mesiacov byval v satni svojich kamaratov.V roku 1968 vysokoskolsky student Stallone ziskal herecku registraciu ako komparsista vo filme.Ked mu vedenie skoly zacalo branit v hraniu,Stallone univerzitu opustil.
TOPlist
 Vytvorené službou WebLahko.sk  |  Nahlásiť protiprávny obsah!  |   Mapa stránok